045 302 0000 Info@tbbv.nl

Tax & Balances levert kwalitatief hoogwaardige diensten op fiscaal-juridisch terrein en op het gebied van de administratieve dienstverlening.

Oprichter mr. Jos Amkreutz studeerde aan de Universiteit Leiden af in het Burgerlijk Recht en in het Fiscaal Recht. Sinds 1994 is hij als zelfstandig gevestigd fiscalist werkzaam.

Tot 2012 heeft hij samen met een groot aantal andere fiscaal juristen gewerkt in een samenwerkings- verband met de naam “Amkreutz & Donners Belastingadviseurs”.

In 2012 startte hij Tax & Balances. Door jarenlange expertise en een goed team kan dit kantoor voor iedere situatie een oplossing op maat bieden. De uitspraak van Albert Einstein “In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden” is voor ons een uitdaging. Onze kracht schuilt in een hoge kwaliteit van dienstverlening, betrokkenheid, korte lijnen, integriteit en een goede reputatie.

Dankzij een groot aantal Duitse cliënten heeft Tax & Balances ook een goede naam bij Duitsers die in Nederland bedrijfsmatig of beroepsmatig actief zijn, danwel in Nederland wonen.

Het kantoor ligt centraal in de Euregio en naast het station van Heerlen.

U vindt Tax & Balances dan ook snel en goed.